Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Μικρα gadget κατασκοποιας:ανιχνευτές για κρυφές κάμερες και κοριους

Αυτός ο ανιχνευτης είναι μέρος των πολλοί,πολλυ ποιοτικών συσκευών.Μπορει να ανακαλύψει κάμερες,κοριους και άλλες wireless συσκευές.Είναι ένας ανιχνευτης που με RF σήμα απο 1MHz εώς 6.5GHz συμπεριλαμβομενου και GSM,WIFI,FM,VHF,UHF,900,1200,2400 wireless audio-video σήματα,μπορει και ανακαλύπτει όλες της συσκευές κατασκοποιας,που μπορει να υπάρχουν σε ένα χώρο..Με το ενσωματωμένο έντονο κόκκινο Led,μπορείτε να δείτε το φακο κάθε κρυφή κάμερα.Υπάρχουν 2 τρόποι λειτουργίας για εντόπιση των σημάτων RF - ήχου και δόνησης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακουστικά. Η συσκευή διαθέτει 4 φωτοδιόδια που σας δείχνουν την ένταση του σήματος του ανοικτού στόχου. Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου 500mAh, με χρόνος χρήσης πάνω από 6 ώρες για εντόπιση κρυφών καμερών και πάνω από 15 ώρες για εντόπιση της RF πηγές. Εύκολη στη χρήση συσκευή με εξαιρετικά μικρές διαστάσεις.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Μίνι Gadget κατασκοποιας: GPS δέκτης και Data Logger

Μια τρομερή μίνι συσκευη κατασκοποιας,οποία μπορείτε να χρησιμοποιτε στα ταξίδια σας.Ο μικρός δέκτης έχει αρκετές λειτουργίες.

Με το πάτημα ενός κουμπιού,μπορείτε να καταγραψετε τη θέση σας,και μετα απλά να ακολουθητε τα οκτώ λεντακια,για να γυρεισετε στο σημείο που εισασταν.

Αυτο το είδος gadget κατασκοποιας,είναι πολλή ευκαλα στο να συνδεθείτε μέσω Bluetooth δεκτές,η συσκευη σας επιτρέπει να συνδεθείτε με διάφορα PDA και smartphones.Αφου εγκαταστησετε το software,θα έχετε τη δυνατότητα να δυνετε ότι γεωγραφικές συντεταγμενες στης φωτογραφειες σας.

Και εκτός απο ολα τα αλλα,μόνο με ένα πάτημα,ο δέκτης σας γίνεται συσκευη,οποία θα καταγράψει όλη τη διαδρομή σας.Αφου θα έχετε γράψει τα στοιχεία,συνδεστε το GPS δεκτη με το PC σας,και με την βοήθεια του software,θα δείτε όλη τη διαδρομή,ταχύτητα,υψόμετρο κτλ.
Διαστάσεις:70Χ28Χ20μμ.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Μοναδικό Gadget κατασκοποιας:σετ ασύρματη κάμερα σε ρολόι και DVR

Σε αυτο το απίστευτο σετ βρίσκονται δυο απο τα πιο-ποιοτικά Gadget κατασκοποιας:ασύρματη κάμερα σε ρολόι και ασύρματο DVR.Η κάμερα βρίσκεται σε ρολόι που δουλεύει,και με τίποτα δεν μπορούν να σας πάρουν χαμπάρι,ότι είναι κάτι άλλο...

Η μικρη κάμερα ,μέρος απο τα πολλα gadget κατασκοποιας,σας δίνει τη δυνατότητα να αλλαγής της συχνότητα που εκπέμπει σε ένα απο τα στάνταρ κανάλια:(Ch1-2.414GHz,Ch2-2.432GHz,Ch3-2.483GHz,Ch4-2.468GHz)
Έτος απο αυτο,έχει και μοναδικά χαρακτηριστικά:1/4CMOS σενσορα,2Lux.Εκπέμπει με μια αρκετά καλη ανάλυση-510Χ490 για PAL και 380Х296 για NTSC,ενω η ενσωμάτωμενη μπαταρία 130mAh της επιτρέπει μια ώρα αδιάκοπη λειτουργία.

Η άλλη συσκευη του σετ-το DVR,κάνει έγγραφη απο την ασύρματη κάμερα σε πραγματικό χρόνο.Εκτός απο αυτο,μπορείτε να το χρησιμποιησετε και σαν απλο audio player,όταν δεν κάνετε εγγραφές.Παίζει MP3/WMA/AMR/AAC/FLAC/APE.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν video player,εδώ υποστηρίζει RM/RMVB/AVI/FLV/MP4ASF/3GP/WAV/VOB/DAT/MPG.Η απλά μπορείτε να δείτε της φωτογραφειες σας σε JPG.Έχετε τη δυνατότητα να διαβεζετε και βιβλία σε ΤΧΤ φορματ.Απο το AV out που έχει,μπορείτε να βλέπετε της εγγραφές σας και σε άλλη οθόνη.

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Μικρο ακουστικό και πομπος,κρυμμένα σε στυλο-καταπληκτικό εργαλείο κατασκοπείας!

Για να είστε πραγματικός κατάσκοπος και να σας ζηλεύει ακόμα και ο Ντειμς Μποντ,θα πρέπει να εξοπλιστητε με τα κατάλληλα τεχνικά μέσα.Όπως αυτο το gadget κατασκοποιας-μικρο ακουστικό,το οποίο μπορει να πιάσει κάθε συνομιλία απο τηλέφωνα,αλλα με κρυμμένος πομπος μέσα σε απλό στυλο,έτσι το σήμα μεταξύ του ακουστικο και του τηλέφωνο αυξάνεται και εσείς ακούτε τα πάντα.

Στο δεκτή,που βρίσκετε στο στυλο έχει έχει ενσωμάτωμενo Bluetooth και ισχυρός πομπος,οποίος μεταδοιδοι το σήμα στο μικρο ακουστικό.Για να υπάρχει τέλειος ήχος,θα πρέπει να μην είναι πάντως,σε λιγότερο απο 30 πόντους.Η απόσταση μεταξύ του τηλέφωνο και του στυλου μπορει να είναι εώς 10 μέτρα.Ο στυλος έχει ενσωμάτωμενη μπαταρία,η οποία του παρέχει 2 ώρες λειτουργία,και 100 ώρες σε αναμονή.
Διαστάσεις:μάκρος-14.8εκ.και διάμετρο-1.7εκ.