Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Πώς να φτιάξετε μονοι σας συσκευές κατασκοπείας?

Αν θέλετε να κάνετε κάτι ενδιαφέρον για το παιδί σας και κατι ασυνήθιστο, ή εσεις χρειαζεστε κάποιες ειδικες συσκευές, αλλά δεν έχουν επιπλέον χρήματα,μπορειτε να κάνετε μονοι σας «σπίτικα» gadget. Πώς; Είναι εύκολο και πολύ αποτελεσματικό. Ας δούμε ποιες είναι οι συσκευές κατασκοπείας και στο σπίτι.

Κιτ Δακτυλικών αποτυπωμάτων 

Κάθε κατάσκοπος εχει ανάγκη αυτού του κιτ. Ό, τι χρειάζεστε να κάνετε για ένα απλό σύνολο των Δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι λίγο χρώματιστη κιμωλία, καλαμποκάλευρο, ταινία, μακιγιάζ ή σκιές. Στη συνέχεια,τριψτε κιμωλία και το αναμειγνύετε με το μείγμα με ίσα μέρη από το καλαμποκάλευρο. Στη συνέχεια, το μόνο που χρειάζεται ειναι να ρίξετε λίγο από το μείγμα πάνω από στην υποτιθέμενη θέση όπου υπάρχουν Δακτυλικών αποτυπωμάτων και να βαλετε το μείγμα απαλά με μια βούρτσα. Η σκόνη από την κιμωλία και το άμυλο θα κολησουν στον τόπο όπου το αποτύπωμα οφείλεται σε φυσικό λάδι που έχει το δέρμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να τραβήξετε το αποτυπωμά όταν κολλήσετε ένα κομμάτι της ταινίας στην κορυφή.

Γυαλιά καθρέφτες

Ένας κατάσκοπος πρέπει παντα να προσέχει την πλάτη του. Αυτό σημαίνει να γνωρίζει ποιος τον ακολουθει, ποιος τον παρακολουθει και αλλα. Αλλά δεν μπορείτε απλά να γυρίσετε πισω και να κοιτάξετε, πρέπει να είναι μυστικό, για να μην καταλάβει αυτός που σας ακολουθει ότι τον έχετε ανακαλύψει.Επομένως μπορείτε να κάνετε γυαλιά καθρέφτες.
Τι χρειάζεστε? Απλά χρειαζεστε γυαλιά ηλίου, κόλλα, όπως η κολλα Καπτσιτσα» και ένα μικρό καθρέφτη. Ο καθρέφτης πρέπει να είναι μικρότερη από το καθρεπτη γυαλιων. Η εφαρμογή είναι πολύ απλή. Απλά βάλτε λίγη κόλλα στο πίσω μέρος του καθρέφτη και κολλήστε στο εσωτερικό γυαλί, και κοιταζετε να βρίσκεται στο σωστό μέρος.

Αόρατη μελάνη

Οι κατάσκοποι έχουν να γράψουν μυστικά μηνύματα. Αλλά δεν θα πρέπει κανεις να τα βρει.Για αυτο και, είναι μυστικά. Εδώ είναι δύο αποτελεσματικές συνταγές που μπορειτε να κάνετε μια αόρατη μελάνι, ως μέρος από τις σποτικες σας συσκευές κατασκοπείας. Το πρώτο είναι με χυμό λεμονιού. Μπορεί να μην πιστεύετε, αλλά μπορεί να γράψετε κάτι μυστικό, μετα μπορείτε να το διαβάσετε, αλλά εάν ξέρετε πώς. Χρησιμοποιήστε ένα μικρό πινέλο για να γράψετε ότι, θέλετε σε χαρτί. Στη συνέχεια, για να το διαβάσετε πρεπει να κρατησετε τη κολλα κατω απο το φως - μια λάμπα ή ενα κερί. Αλλά η λάμπα θα κάνει σπουδαία δουλειά.

Σημειώστε ότι λάμπες φθορισμού δεν κάνουν δουλειά. Αν έχετε ακριβως τετοια στο σπίτι σας, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι για τα μαλλιά η να ζεστανετε τη κολλα στο φούρνο, αλλά στο χαμηλότερο επίπεδο. Ένας άλλος τρόπος για να αποκτήσετε το αόρατο μελάνι είναι το ξύδι. Και πάλι, το βαζετε, όπως το λεμόνι, αλλά αυτή τη φωρα η θερμότητα δεν θα βοηθήσει να διαβασετε αυτα που γραφει. Θα πρέπει να κάνετε τον χημικό, επειδη θα έχετε χημικές αντιδράσεις. Για το σκοπό αυτό, πάρτε λίγο παντζάρι και το βράζετε σε λίγο νερό. Στη συνέχεια, το νερό από τα παντζάρια, το οποίο γίνεται κόκκινο με μια βούρτσα βαζετε στο φύλλο του χαρτιού και της γραφής εμφανίζεται με κόκκινο χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου