Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Πώς να φτιάξετε μονοι σας συσκευές κατασκοπείας?

Αν θέλετε να κάνετε κάτι ενδιαφέρον για το παιδί σας και κατι ασυνήθιστο, ή εσεις χρειαζεστε κάποιες ειδικες συσκευές, αλλά δεν έχουν επιπλέον χρήματα,μπορειτε να κάνετε μονοι σας «σπίτικα» gadget. Πώς; Είναι εύκολο και πολύ αποτελεσματικό. Ας δούμε ποιες είναι οι συσκευές κατασκοπείας και στο σπίτι.

Κιτ Δακτυλικών αποτυπωμάτων 

Κάθε κατάσκοπος εχει ανάγκη αυτού του κιτ. Ό, τι χρειάζεστε να κάνετε για ένα απλό σύνολο των Δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι λίγο χρώματιστη κιμωλία, καλαμποκάλευρο, ταινία, μακιγιάζ ή σκιές. Στη συνέχεια,τριψτε κιμωλία και το αναμειγνύετε με το μείγμα με ίσα μέρη από το καλαμποκάλευρο. Στη συνέχεια, το μόνο που χρειάζεται ειναι να ρίξετε λίγο από το μείγμα πάνω από στην υποτιθέμενη θέση όπου υπάρχουν Δακτυλικών αποτυπωμάτων και να βαλετε το μείγμα απαλά με μια βούρτσα. Η σκόνη από την κιμωλία και το άμυλο θα κολησουν στον τόπο όπου το αποτύπωμα οφείλεται σε φυσικό λάδι που έχει το δέρμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να τραβήξετε το αποτυπωμά όταν κολλήσετε ένα κομμάτι της ταινίας στην κορυφή.

Γυαλιά καθρέφτες

Ένας κατάσκοπος πρέπει παντα να προσέχει την πλάτη του. Αυτό σημαίνει να γνωρίζει ποιος τον ακολουθει, ποιος τον παρακολουθει και αλλα. Αλλά δεν μπορείτε απλά να γυρίσετε πισω και να κοιτάξετε, πρέπει να είναι μυστικό, για να μην καταλάβει αυτός που σας ακολουθει ότι τον έχετε ανακαλύψει.Επομένως μπορείτε να κάνετε γυαλιά καθρέφτες.
Τι χρειάζεστε? Απλά χρειαζεστε γυαλιά ηλίου, κόλλα, όπως η κολλα Καπτσιτσα» και ένα μικρό καθρέφτη. Ο καθρέφτης πρέπει να είναι μικρότερη από το καθρεπτη γυαλιων. Η εφαρμογή είναι πολύ απλή. Απλά βάλτε λίγη κόλλα στο πίσω μέρος του καθρέφτη και κολλήστε στο εσωτερικό γυαλί, και κοιταζετε να βρίσκεται στο σωστό μέρος.

Αόρατη μελάνη

Οι κατάσκοποι έχουν να γράψουν μυστικά μηνύματα. Αλλά δεν θα πρέπει κανεις να τα βρει.Για αυτο και, είναι μυστικά. Εδώ είναι δύο αποτελεσματικές συνταγές που μπορειτε να κάνετε μια αόρατη μελάνι, ως μέρος από τις σποτικες σας συσκευές κατασκοπείας. Το πρώτο είναι με χυμό λεμονιού. Μπορεί να μην πιστεύετε, αλλά μπορεί να γράψετε κάτι μυστικό, μετα μπορείτε να το διαβάσετε, αλλά εάν ξέρετε πώς. Χρησιμοποιήστε ένα μικρό πινέλο για να γράψετε ότι, θέλετε σε χαρτί. Στη συνέχεια, για να το διαβάσετε πρεπει να κρατησετε τη κολλα κατω απο το φως - μια λάμπα ή ενα κερί. Αλλά η λάμπα θα κάνει σπουδαία δουλειά.

Σημειώστε ότι λάμπες φθορισμού δεν κάνουν δουλειά. Αν έχετε ακριβως τετοια στο σπίτι σας, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι για τα μαλλιά η να ζεστανετε τη κολλα στο φούρνο, αλλά στο χαμηλότερο επίπεδο. Ένας άλλος τρόπος για να αποκτήσετε το αόρατο μελάνι είναι το ξύδι. Και πάλι, το βαζετε, όπως το λεμόνι, αλλά αυτή τη φωρα η θερμότητα δεν θα βοηθήσει να διαβασετε αυτα που γραφει. Θα πρέπει να κάνετε τον χημικό, επειδη θα έχετε χημικές αντιδράσεις. Για το σκοπό αυτό, πάρτε λίγο παντζάρι και το βράζετε σε λίγο νερό. Στη συνέχεια, το νερό από τα παντζάρια, το οποίο γίνεται κόκκινο με μια βούρτσα βαζετε στο φύλλο του χαρτιού και της γραφής εμφανίζεται με κόκκινο χρώμα.

Τι σημαίνει η φράση "συσκευες Gadgets?

Διαβάζοντας τη φράση αρχικά σκεφτηκα κάτι πολύ διαφορετικό από τις συσκευές για τις οποίες όλοι γνωρίζουμε. Όμως, αποδείχθηκε ότι συσκευές κατασκοπείας ειναι αυτές οι μικρές ή μεσαίου μεγέθους συσκευές που χρησιμοποιούνται για παρακολούθηση καπιον , υποκλοπή ή εντοπιση. Αυτές είναι οι κρυφές κάμερες που είναι ενσωματωμένες σε μια ποικιλία από αντικείμενα - στυλό, καπέλα, γυαλιά, καρφίτσες γραβάτα, λάμπες, το ποντίκι του υπολογιστή, κάμερα υπολογιστή και πολλά άλλα.Στη πρακτική η ανθρώπινη φαντασία δεν γνωρίζει όρια, και όμως όταν πρέπει κάτι να παρακολουθησει, γινεται πιο δημιουργική.

Προς την συσκευές κατάσκοπος μπορούν να προσδιοριστούν και τα μικρόφωνα ή τις συσκευές καταγραφής που είναι επίσης πολύ μικρες και μπορουν να συνδεθουν για μια μπλουζα,για το πέτο του σακακιού,για ένα καπέλο, ένα πορτοφόλι, κλπ. Συν είναι το μικρό τους μέγεθός, έτσι ώστε να μπορουν να κρύφτουν σχεδόν οπουδήποτε, ειδικά εάν είναι μεταμφιεσμένος με μορφή καθημερινό αντικείμενο.Γιατι μπορεί να χρησιμοποιησουμε τις συσκευές κατάσκοπος? Η χρήση τους είναι ευρέως φάσματος - τόσο για την υποστήριξη των επιθεωρητών της αστυνομίας, και επεισης να βοηθήσουν σε μια θυμωμένη γυναίκα, συζυγος-κερατάς ή ακόμα για παρακολουθησει το παιδί. Για τον καθένα ανάλογα με τις ανάγκες.

Δεν υπαρχει καμια απαγόρευση για κατοχή τέτοιων συσκευών, όπως τα όπλα, για παράδειγμα, έτσι ώστε ο καθένας θα μπορούσε να αγοράσει οποιαδήποτε gadget κατάσκοπος απο ηλεκτρονικό κατάστημα. Ωστόσο, οι τιμές ξεκινούν από 80 με 90 λεβα πάνω, έτσι ώστε πρεπει να έχετε πραγματικά μια επείγουσα ανάγκη για το προϊόν ή να είστε πλούσιοι κληρονόμοι. Λοιπόν, γενικά αυτη ειναι η εξηγειση στο θέμα:

Τι ειναι συσκευές κατάσκοπος - μικρό υψηλής τεχνολογίας συσκευές εντοπισμού, οι οποίες φαίνεται να έχουν προέλθει από ταινία του James Bond, αλλά μπορεί να κατέχει και να εργαστεί μαζί τους εύκολα, κάθε νοικοκυρά. Και ο προγραμματιστης, και το παιδί και τη νταντα, και η γιαγια, κλπ. Έτσι, αν χρειάζεστε βοήθεια στην έρευνα, δεν χρειάζεται να πληρώσετε τρελά λεφτά για ιδιωτική ντετέκτιβ -η μίνι κάμερα με μια καρφίτσα στη γραβάτα θα κάνει την ίδια δουλειά.

Η επανασταση στην παρακολούθηση - συσκευές κατάσκοπος

Ακόμη και σε μια μικρή χώρα σαν τη δική μας, οι άνθρωποι άρχισαν να λάβουν δρακόντεια μέτρα όσον αφορά την εγκληματικότητα -οι εγκληματίες έχουν γίνειθρασείς και δεν εχουν πλέον τι να φοβηθουν. Εκτός ίσως απο την φυλακή αλλα ότι αναφέρεται στα ,, μικρά ψάρια,, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Ωστόσο, αν και μερικές φορές το σύστημά μας δεν είναι καλη, τότε τα μέτρα ασφαλείας δινουν καλά αποτελέσματα, συνεχώς πολλαπλασιάζοντας τις περιπτώσεις των κατασχεθέντων εγκληματικών ομάδων, κάποιοι εκ των οποίων έχουν ήδη καταδικαστεί . Και υπάρχουν πολλές ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας που προστατεύουν τους πελάτες τους με αποτελεσματικό τρόπο.

Επομένως, ένα καλά οργανωμένο σύστημα των απρόβλεπτων εργαλείων για την παρακολούθηση μιας συγκεκριμένης περιοχής, και εγγραφή βίντεο και ήχου, θα κάνει σπουδαία δουλειά. Τουλάχιστον θα έχετε μια απόδειξη για το ποιος ήταν ο άνθρωπος που σας επιτέθηκε,που είχε μπει στην ιδιοκτησία σας και σας έκλεψε κάτι που ανήκει σε σας. Επομένως μπορείτε να δείτε στο διαδίκτυο τι επιλογές έχετε. Λόγω την εξέλιξη, κυριολεκτικά έτη φωτός, στη τεχνική,μπορείτε τώρα να βρείτε εκπληκτικες συσκευές κατάσκοπος που μπορούν με επιτυχία να χρησιμοποιηθεί για να φύλαξουν το σπίτι,το γραφείο,το κατάστημα,το εστιατόριο σας. Το μεγαλύτερο μερίδιο την κατασκόπικη και την ασφαλειστικη βιομηχανία έχουν οι κρυφές κάμερες.

Τώρα μπορείτε να βρειτε οποιοδήποτε είδος, μέγεθος, και συνεχώς αυξανόμενη λειτουργικότητα σε βάρος του μεγέθους. Υπάρχουν κάμερες με κανονικο μεγέθος, τα οποία χρησιμοποιούνται για παρακολούθηση ενός αντικειμένου και λειτουργουν ως έλεγχο για των εργαζομένων και / για τους πελάτες, υπάρχουν εκείνοι που έχουν το μέγεθος ενός κεφαλιού καρφίτσας, αλλά με πολυ καλη ποιότητα εικόνας και ήχου . Ακόμα και οι περισσότεροι από αυτούς, κάποιες πραγματικές βελτιώσεις, που καταγράφονται ποιότητα εικόνας και κρυστάλλινο, ισχυρό ήχο. Φυσικά, αυτά τα gadgets κατάσκοπος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς, όπως η κατασκοπεία φίλο, τη φίλη, το παιδί ή άλλο πρόσωπο.

Ένα άλλο ειδος κατασκοπευτικο gadget είναι το λογισμικου εντοπισμού, που κάνει το δικο σας GSM- μια συσκευη υποκλοπής. Για να μην αναφέρουμε ότι υπάρχουν ακόμα είδη συσκευές κατάσκοπος είναι γνωστες ως "σκαθαρια" απο τα παλιά χρόνια, οι οποίες τοποθετούνται στο ακουστικό του σταθερου τηλέφωνου. Υπάρχουν σιγαστηρες που δεν επιτρέπουν στο κατασκοπευτικό λογισμικό να επηρεάσει το τηλέφωνό σας σε μια οριζμενη ακτίνα. Και προσφέρουνται σε διάφορες μορφές - κουτί τσιγάρων, walkman ή MP3 player κλπ..

Σε γενικές γραμμές, οσο πιο η ανθρώπινη κοινωνία εξελίσσεται, τόσο πιο τα ανθρώπινα πάθη αποκτούν χαμηλες και ποινικές σκέψεις, που απαιτουν ανάγκη απο κάποιο είδος προστασίας. Για αυτο δεν είναι ούτε περιτο, ούτε πολύ ακριβό, οταν έχετε κάτι πολύτιμο ή απλά θέλετε να κανετε μια μικρή έρευνα, μην διστάσετε να αποκτήσετε ένα ή περισσότερα από τις συσκευές κατάσκοπος.

Τα κατασκοπευτικα gadgets στο μανίκι του κ. Μποντ

Ποιος δεν έχει ακούσει για την καταπληκτικη πρωσοπικοτητα του μεγαλου πράκτορα 007 και τα επιτεύγματά του? Ποιος δεν γνωρίζει την περίφημη φράση,οπου μίλαει με μια βαθιά φωνή - Το όνομά μου είναι Μποντ, Τζέιμς Μποντ? James Bond ή γνωστος ως πράκτορα 007 είναι ήρωας του μυθιστορήματος και αργότερα επικαλυμμένα με λεπτό υμένιο έκδοση, στην οποία είναι μυστικός πράκτορας των βρετανικών ειδικών υπηρεσιών.

Ο δημιουργός σε αυτη τη καταπληκτική εικόνα ειναι ο αγγλος συγγραφέας Ίαν Φλέμινγκ, οποίος δημοσίευσε το πρώτο του μυθιστόρημα για υπερ-κατάσκοπος στο 1953.Οι ταινίες του James Bond έχουν γίνει σχεδόν σαν ένα μακρύ περιπετειώδες μυθιστόρημα με τα χρόνια της ύπαρξής της - το "χρυσο δάκτυλο", ο"κατάσκοπος που με αγάπησε», «το χρυσό ματι", "θα εχει πάντα αύριο" και πολλά άλλα.

Η αρχή το έπος τοποθετήθηκε το 1962 και η τελευταία ταινία κυκλοφόρησε στο πρόσφατο 2008. Quantum of Solace »αναμένεται ακόμη και μια άλλη σειρά στη σειρά το επόμενο έτος. Στα χρόνια το 1962, και μέχρι τώρα, οι ηθοποιοί που έπαιξαν τον τολμηρό μυστικό πράκτορα / κατα τη γνωμη τους δημιουργούς και τους διευθυντές / εραστής, εξακολουθούν να είναι ψιλες, μυστηριώδες και όμορφες άνδρες που έχουν αποθηκεύσει όλα αυτά τα χρόνια, ημι-σκοτάδι του, ημι-τίμια φύση. Έξι ηθοποιοί έχουν παίξει του James Bond - ο Sean Connery, ο Giorg Leyzanbi, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan και τον Daniel Craig.

Και καθώς τα χρόνια έχουν αλλάξει προσωπικότητες του ηρωα,ετσι εχουν εξελιχθεί τα όπλα και τις ειδικές συσκευές που χρησιμοποιούν οι πράκτορες για να λύνουν την υπόθεσης και να μπενουν οπουδήποτε.Τα κατασκοπευτικα Gadgets είναι το πρώτο πράγμα που αλλάζει και μπορουμε να πουμε ότι αυτά είναι τα πράγματα για τα οποία κάθε αγόρι βλέπει τις ταινίες του James Bond. Πιθανόν πολλοί άνθρωποι έχουν αναρωτηθεί γιατί δεν είναι δυνατόν να δημιουργήσουν τέτοιες μικροσυσκευές στην πραγματική ζωή που θα βοηθήσουν τόσο πολύ στην καταπολέμηση του εγκλήματος. Νομίζω ότι η ερώτηση αυτη είναι περιττή.

Με την πρόοδο της τεχνολογίας σε διαφορες περιοχές,η εξέλιξη επηρεάστηκε, και όλες τις συσκευές παρακολούθησης και κατάσκοπευτικα gadgest. Με τη βοήθειά τους, όπως ακριβώς και στις ταινίες του James Bond, το έγκλημα μπορεί να ελέγχεται. Τώρα μπορείτε να βρείτε τέτοιες συσκευές, οπως κρυφές κάμερες, ενσωματωμένα σε αντικείμενα, μίνι recorders, που είναι το μέγεθος ενός μανικετόκουμπα, μια συσκευή για την παρακολούθηση των αυτοκινήτων και άλλα. Κάποια απο αυτα σας ψαρονουν έτσι ώστε ακόμη και αν δεν εχετε πραγματική ανάγκη, θέλετε να τα εχετε. Εάν έχετε αρκετα πολύτιμα πράγματα στο σπίτι σας, όπως εξοπλισμός, κοσμήματα και κάποια χρήματα, μια τέτοια μίνι κάμερα κρυμμένη σε ένα μέρος που δεν μπορεί να το δει κανεις με απλο μάτι, αλλά μπορει να καταγραψει ολόκληρη την περίμετρο, είναι πολύ χρήσιμη που θα βοηθήσει στη σύλληψη έναν πιθανό κλέφτη.

Ωστόσο, οι κλοπές έχουν αυξηθεί πολύ τωρα τελευταια, ιδιαίτερα σε αυτούς τους καιρούς της σοβαρής οικονομικής κρίσης. Λόγω της ικανότητάς της να καταγράφουν τα πάντα τι συμβαίνει στο σπίτι και να κρατανε αρχεία για μεγάλο χρονικό διάστημα σε συσκευές εγγραφής βίντεο, αυτές οι καμερες είναι ιδανικές για την ίδρυση στοιχεία σε βάρος ενός άνδρα ο οποίος ήρθε στο σπίτι σας και έκλεψε δικα σας πράγματα.

Λόγω του μεγέθους τις,η μίνι κάμερα δεν μπορουσε να την δει ο κλεφτης , οποίος ανενόχλητος έτρεξε μέσα από όλα τα ντουλάπια σας και εφυγε με γεματες τσέπες. Για να μην αναφέρουμε ότι μπορείτε να πιασετε κάποιος συνγενης που έκλεψε κάποια περιουσία, ειδικά αν έχετε ασφάλεια κλοπής για να πάρει τα χρήματα ασφαλιστική. Έτσι, αυτά είναι βασικά τα πράγματα που ο James Bond, και εσεις σήμερα μπορείτε να βγαλετε από το μανίκι σας. Μόνο πιο προσεκτικα με τη χρήση τους, για να μην γράψετε κάτι που θα σας οδηγισει για σύζυγό-δολοφονία, ή τουλάχιστον προσωπική εκδίκηση.