Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Τι σημαίνει η φράση "συσκευες Gadgets?

Διαβάζοντας τη φράση αρχικά σκεφτηκα κάτι πολύ διαφορετικό από τις συσκευές για τις οποίες όλοι γνωρίζουμε. Όμως, αποδείχθηκε ότι συσκευές κατασκοπείας ειναι αυτές οι μικρές ή μεσαίου μεγέθους συσκευές που χρησιμοποιούνται για παρακολούθηση καπιον , υποκλοπή ή εντοπιση. Αυτές είναι οι κρυφές κάμερες που είναι ενσωματωμένες σε μια ποικιλία από αντικείμενα - στυλό, καπέλα, γυαλιά, καρφίτσες γραβάτα, λάμπες, το ποντίκι του υπολογιστή, κάμερα υπολογιστή και πολλά άλλα.Στη πρακτική η ανθρώπινη φαντασία δεν γνωρίζει όρια, και όμως όταν πρέπει κάτι να παρακολουθησει, γινεται πιο δημιουργική.

Προς την συσκευές κατάσκοπος μπορούν να προσδιοριστούν και τα μικρόφωνα ή τις συσκευές καταγραφής που είναι επίσης πολύ μικρες και μπορουν να συνδεθουν για μια μπλουζα,για το πέτο του σακακιού,για ένα καπέλο, ένα πορτοφόλι, κλπ. Συν είναι το μικρό τους μέγεθός, έτσι ώστε να μπορουν να κρύφτουν σχεδόν οπουδήποτε, ειδικά εάν είναι μεταμφιεσμένος με μορφή καθημερινό αντικείμενο.Γιατι μπορεί να χρησιμοποιησουμε τις συσκευές κατάσκοπος? Η χρήση τους είναι ευρέως φάσματος - τόσο για την υποστήριξη των επιθεωρητών της αστυνομίας, και επεισης να βοηθήσουν σε μια θυμωμένη γυναίκα, συζυγος-κερατάς ή ακόμα για παρακολουθησει το παιδί. Για τον καθένα ανάλογα με τις ανάγκες.

Δεν υπαρχει καμια απαγόρευση για κατοχή τέτοιων συσκευών, όπως τα όπλα, για παράδειγμα, έτσι ώστε ο καθένας θα μπορούσε να αγοράσει οποιαδήποτε gadget κατάσκοπος απο ηλεκτρονικό κατάστημα. Ωστόσο, οι τιμές ξεκινούν από 80 με 90 λεβα πάνω, έτσι ώστε πρεπει να έχετε πραγματικά μια επείγουσα ανάγκη για το προϊόν ή να είστε πλούσιοι κληρονόμοι. Λοιπόν, γενικά αυτη ειναι η εξηγειση στο θέμα:

Τι ειναι συσκευές κατάσκοπος - μικρό υψηλής τεχνολογίας συσκευές εντοπισμού, οι οποίες φαίνεται να έχουν προέλθει από ταινία του James Bond, αλλά μπορεί να κατέχει και να εργαστεί μαζί τους εύκολα, κάθε νοικοκυρά. Και ο προγραμματιστης, και το παιδί και τη νταντα, και η γιαγια, κλπ. Έτσι, αν χρειάζεστε βοήθεια στην έρευνα, δεν χρειάζεται να πληρώσετε τρελά λεφτά για ιδιωτική ντετέκτιβ -η μίνι κάμερα με μια καρφίτσα στη γραβάτα θα κάνει την ίδια δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου