Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Η επανασταση στην παρακολούθηση - συσκευές κατάσκοπος

Ακόμη και σε μια μικρή χώρα σαν τη δική μας, οι άνθρωποι άρχισαν να λάβουν δρακόντεια μέτρα όσον αφορά την εγκληματικότητα -οι εγκληματίες έχουν γίνειθρασείς και δεν εχουν πλέον τι να φοβηθουν. Εκτός ίσως απο την φυλακή αλλα ότι αναφέρεται στα ,, μικρά ψάρια,, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Ωστόσο, αν και μερικές φορές το σύστημά μας δεν είναι καλη, τότε τα μέτρα ασφαλείας δινουν καλά αποτελέσματα, συνεχώς πολλαπλασιάζοντας τις περιπτώσεις των κατασχεθέντων εγκληματικών ομάδων, κάποιοι εκ των οποίων έχουν ήδη καταδικαστεί . Και υπάρχουν πολλές ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας που προστατεύουν τους πελάτες τους με αποτελεσματικό τρόπο.

Επομένως, ένα καλά οργανωμένο σύστημα των απρόβλεπτων εργαλείων για την παρακολούθηση μιας συγκεκριμένης περιοχής, και εγγραφή βίντεο και ήχου, θα κάνει σπουδαία δουλειά. Τουλάχιστον θα έχετε μια απόδειξη για το ποιος ήταν ο άνθρωπος που σας επιτέθηκε,που είχε μπει στην ιδιοκτησία σας και σας έκλεψε κάτι που ανήκει σε σας. Επομένως μπορείτε να δείτε στο διαδίκτυο τι επιλογές έχετε. Λόγω την εξέλιξη, κυριολεκτικά έτη φωτός, στη τεχνική,μπορείτε τώρα να βρείτε εκπληκτικες συσκευές κατάσκοπος που μπορούν με επιτυχία να χρησιμοποιηθεί για να φύλαξουν το σπίτι,το γραφείο,το κατάστημα,το εστιατόριο σας. Το μεγαλύτερο μερίδιο την κατασκόπικη και την ασφαλειστικη βιομηχανία έχουν οι κρυφές κάμερες.

Τώρα μπορείτε να βρειτε οποιοδήποτε είδος, μέγεθος, και συνεχώς αυξανόμενη λειτουργικότητα σε βάρος του μεγέθους. Υπάρχουν κάμερες με κανονικο μεγέθος, τα οποία χρησιμοποιούνται για παρακολούθηση ενός αντικειμένου και λειτουργουν ως έλεγχο για των εργαζομένων και / για τους πελάτες, υπάρχουν εκείνοι που έχουν το μέγεθος ενός κεφαλιού καρφίτσας, αλλά με πολυ καλη ποιότητα εικόνας και ήχου . Ακόμα και οι περισσότεροι από αυτούς, κάποιες πραγματικές βελτιώσεις, που καταγράφονται ποιότητα εικόνας και κρυστάλλινο, ισχυρό ήχο. Φυσικά, αυτά τα gadgets κατάσκοπος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς, όπως η κατασκοπεία φίλο, τη φίλη, το παιδί ή άλλο πρόσωπο.

Ένα άλλο ειδος κατασκοπευτικο gadget είναι το λογισμικου εντοπισμού, που κάνει το δικο σας GSM- μια συσκευη υποκλοπής. Για να μην αναφέρουμε ότι υπάρχουν ακόμα είδη συσκευές κατάσκοπος είναι γνωστες ως "σκαθαρια" απο τα παλιά χρόνια, οι οποίες τοποθετούνται στο ακουστικό του σταθερου τηλέφωνου. Υπάρχουν σιγαστηρες που δεν επιτρέπουν στο κατασκοπευτικό λογισμικό να επηρεάσει το τηλέφωνό σας σε μια οριζμενη ακτίνα. Και προσφέρουνται σε διάφορες μορφές - κουτί τσιγάρων, walkman ή MP3 player κλπ..

Σε γενικές γραμμές, οσο πιο η ανθρώπινη κοινωνία εξελίσσεται, τόσο πιο τα ανθρώπινα πάθη αποκτούν χαμηλες και ποινικές σκέψεις, που απαιτουν ανάγκη απο κάποιο είδος προστασίας. Για αυτο δεν είναι ούτε περιτο, ούτε πολύ ακριβό, οταν έχετε κάτι πολύτιμο ή απλά θέλετε να κανετε μια μικρή έρευνα, μην διστάσετε να αποκτήσετε ένα ή περισσότερα από τις συσκευές κατάσκοπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου