Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Τι κάνουν οι διάφορες συσκευές κατασκοπείας?

Οταν πρόκειται για μια τεχνικη, όπως τα gadgets κατασκοπείας, οι περισσότεροι από εσάς ίσως σκεφτουντε οτι ειναι μια συσκευή, η οποία είναι εξωφρενικά ακριβη και όχι με καλή ποιότητα. Αυτό μπορεί να ισχύει μόνο μία φορά, όταν η αναδυόμενη αυτή βιομηχανία, αλλά σήμερα μπορεί να καυχηθεί ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτά τα μίνι συσκευές είναι τόσο ισχυρό όσο μεγαλύτερη ομολόγους τους.

Ίσως να ηταν καποτε ετσι, Όταν η βιομηχανία ηταν σε εξελιξη, αλλα σήμερα, όμως, μπορουμε να ειμαστε περηφανει ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτες τις μίνι συσκευές είναι τόσο ισχυρες όσο και οι μεγαλύτεροι ομολόγους τους. Καταγραφουν και φωτογραφιζουν σε ποιότητα HD, το οποίο ανταγωνίζεται καλά με τους άλλους. Αλλά πως μπορούν αυτές οι συσκευές να χρησιμοποιηθούν, αφου είναι τόσο μικρες και είναι πιθανόν να τα χάσουμε? Κατ 'αρχάς, δεν λένε τυχαία gadgets κατασκοπείας. Επειδη ειναι μικρες μπορουν να χρησιμοποιηθουν για καταγραφή και βιντεο ενός ατόμου εν αγνοία του. Πρόκειται για τις περιπτωσεις όπου θέλετε να μάθετε κάτι σημαντικό για εσάς,για παραδειγμα με ποιον κοιμάται ο ανταρας σας, αν η συνάδελφος σας από το επόμενο γραφείο δεν κανει ίντριγκες με τους συναδέλφους, εάν τα παιδιά σας γραφουν τα μαθηματα τους στο σπίτι κατά την απουσία σας, τι κανει η ντανα με το μωρό σας και πολλές άλλες παρόμοιες δραστηριότητες. Σε γενικές γραμμές, αυτές οι συσκευές είναι πολύ διαφορετικές. Έτσι, εάν θέλετε να αγοράσετε θα πρέπει πρώτα να εξερευνήσετε καλύτερα τα διάφορα καταστήματα, πιστεψτε ότι έχει ήδη στο διαδίκτυο και είναι επίσης διαθέσιμα.

Πρόκειται για Φορητες, ηλεκτρονικές συσκευές που επαναφορτιζουν και στη συνέχεια μπορείτε να τα χρησιμοποιησετε χωρίς να χρειάζεται να είναι συνεχώς συνδεδεμένα στο ηλεκτρικό δίκτυο.

Μεταξύ των πιο δημοφιλή gadget κατασκοπείας που θα αγορασθούν: ασύρματη καμερα κατασκόπων, βιντεοκάμερα, στυλό κάμερα, φορητό εκτυπωτή με μέγεθος GSM, Γυαλιά ηλίου με ενσωματωμένη κάμερα, Κιάλια κάμερας, στυλόυς με ανιχνευτές για εξοπλισμό κατασκόπων, GPS συσκευές εντοπισμού, ρολόι και φορητό ραδιοτηλέφωνο σε ένα, multi-Ηλεκτροσοκ και αλλα παρόμοια.

Οι περισσότερες από τις ανωτέρες συσκευές, κανουν εγγραφή βίντεο και τραβανε φωτογραφίες, η εντοπισμού GPS παρακολουθεί, τον ανθρωπο στο οποίο τοποθετείται, και το ηλεκτροσόκ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προστασία σας όταν χρειάζεται να γυρισετε στο σπίτι μόνη και στα σκοτεινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου