Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Κατασκόπων Gadgets για το μικρό μας θησαυρό: μια κινούμενη κάμερα Ενδοεπικοινωνία

Ένα από τα πολλά χρήσιμα και πολυλειτουργικό Gadgets κατασκοπείας, η οποία θα τεθεί σε χρήση, και ποτέ δεν θα λύπηθειτε ότι την πήρατε:μια ενδοεπικοινωνία για μωρο με κινητή κάμερα και τηλεχειριστήριο.

Η ενσωματωμένη κάμερα στην ενδοεπικοινωνία μωρού σας δίνει την εικόνα το, τι κανει το μωρό σας στο κρεβατακι του, αλλά και τι συμβαίνει στο δωμάτιο στο οποίο βρίσκεται. Έτσι, εάν είστε αναγκασμένοι να προσλαμβάνετε μια νταντά και πρέπει να επιστρέψετε γρήγορα στη δουλεια, θα ξερετε πάντα το τι συμβαίνει εκεί.

Τα απίστευτα κατασκοπευτικα gadgets , όπως η κάμερα και η οθόνη της, θα σας δώσει πλήρη πληροφόρηση. Μπορείτε να πάρετε το δέκτη στη δουλεια σας. Επιπλέον, η κάμερα μπορείτε να την τοποθετησετε σε μια θέση που το παιδί να μην μπορει να την φτάσει, ούτε η γυναίκα που είχε προσληφθεί να τον φυλαει.

Έτσι ασφαλίζεστε απο τις προηγμένης τεχνολογίας baby-sitters που μπορούν να αποφασίσουν να σταματήσουν τη καμερα "χωρίς να το θελουν" και έτσι να μην καταλαβετε τι συμβαίνει. Υπάρχει, επίσης, τηλεχειριστηριο,με τον οποίο, μπορειτε να μετακινηθειτε την καμερα στο αλλο δωμάτιο απο δεξιά και αριστερά για να καλύψετε κάθε επιθυμητή γωνια. Αυτές οι συσκευές κατάσκοπος είναι σε θέση να περιστρέφονται αριστερά, δεξιά - 270 βαθμούς και πάνω, κάτω και 120 βαθμούς.

Χάρη στη μοναδική υπέρυθρα LED , μπορείτε να παρακολουθήσετε με αυτό το μοναδικό gadget κατάσκοπος, ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι και το σκοτάδι εύρος είναι σε απόσταση 5 μέτρων. Η κάμερα μπορεί να μεταδίδει σε οποιαδήποτε από τις τυπικές καναλιών CH1 - 2.414GHz, CH2 - 2.432GHz, CH3 - 2.450GHz και η εναλλαγή γινεται με ένα διακόπτη στο πίσω μέρος του θαλάμου.

Για να είστε εντελώς χαλαροί, οταν κάνετε κάτι στο άλλο το δωμάτιο, συνδέστε το δέκτη με την ενδοεπικοινωνία-μωρου για να δειτε τι θα συμβεί ή απλά συνδέστε το στην τηλεόραση για την καλύτερη παρακολούθηση. Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με προσαρμογέα 9 βολτ. Ο δέκτης μπορεί να λειτουργήσει με τέσσερις αλκαλικές μπαταρίες AAA 1,5 V (δεν περιλαμβάνεται) ή περιλαμβάνεται επίσης τον προσαρμογέα. Αν δεν θελετε να ενοχλειτε τους ανθρώπους γύρω σας μπορειτε να χρησιμοποιήσετε τα ακουστικά που περιλαμβανουνται στη συσκευασια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου