Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Κατασκοπευτικα Gadgets για τον καθένα: καμερα με ανιχνευτή κίνησης έναν επιτραπέζιο ρολόι

Αυτό είναι ένα μεγάλο μέρος απο τους ειδους gadgets κατάσκοπος που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε καλο βίντεο. Και αυτά τα βίντεο μπορουν να σας βοηθήσουν να αποκαλύψετε καπια ιντριγα ή καπια υπόθεση. Ή ακόμα και άδικη μεταχείριση ή συνομιλία.Αυτο το επιτραπέζιο ρολόι μοιάζει με ένα συνηθισμένο ρολόι. Αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο μεσα του.

Κάτι κρυφό. Αυτό είναι ενα είδος των gadget κατάσκοπος. Με κάμερα. Επιπλέον, είναι και κομψό και θα ταιριάζει σε οποιοδήποτε περιβάλλον.Οι εγγραφές που πραγματοποίουνται με αυτήν τη καμερα ειναι 640x480 και 30 fps.Με το συστημα ενεργοποίηση στη κίνηση, μπορείτε να εγγράψετε μόνο όταν είναι απαραίτητο, όταν γυρω απο τη κάμερα υπαρχει κινηση.

Η ενσωματωμένη μπαταρία με χωρητικότητα από 195 mAh 3.7V τάση και δίνει περίπου 2 ώρες συνεχούς χρήσης της κάμερας. Διαστάσεις 48h45h15 mm. Η καταγραφή γίνεται με την κάρτα micro SD (δεν περιλαμβάνεται.)

Για να μην υπαρχουν κρυφα πραγματα , η χρήση αυτού του τύπου των gadgets κατάσκοπος – οι κρυφές κάμερες ειναι για να έχετε μια πραγματικη εγγραφή που θα ελέγχει στην πραγματικότητα η στάση ενός προσώπου προς το μέρος σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου