Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Μικρα gadget κατασκοποιας:ανιχνευτές για κρυφές κάμερες και κοριους

Αυτός ο ανιχνευτης είναι μέρος των πολλοί,πολλυ ποιοτικών συσκευών.Μπορει να ανακαλύψει κάμερες,κοριους και άλλες wireless συσκευές.Είναι ένας ανιχνευτης που με RF σήμα απο 1MHz εώς 6.5GHz συμπεριλαμβομενου και GSM,WIFI,FM,VHF,UHF,900,1200,2400 wireless audio-video σήματα,μπορει και ανακαλύπτει όλες της συσκευές κατασκοποιας,που μπορει να υπάρχουν σε ένα χώρο..Με το ενσωματωμένο έντονο κόκκινο Led,μπορείτε να δείτε το φακο κάθε κρυφή κάμερα.Υπάρχουν 2 τρόποι λειτουργίας για εντόπιση των σημάτων RF - ήχου και δόνησης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακουστικά. Η συσκευή διαθέτει 4 φωτοδιόδια που σας δείχνουν την ένταση του σήματος του ανοικτού στόχου. Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου 500mAh, με χρόνος χρήσης πάνω από 6 ώρες για εντόπιση κρυφών καμερών και πάνω από 15 ώρες για εντόπιση της RF πηγές. Εύκολη στη χρήση συσκευή με εξαιρετικά μικρές διαστάσεις.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Μίνι Gadget κατασκοποιας: GPS δέκτης και Data Logger

Μια τρομερή μίνι συσκευη κατασκοποιας,οποία μπορείτε να χρησιμοποιτε στα ταξίδια σας.Ο μικρός δέκτης έχει αρκετές λειτουργίες.

Με το πάτημα ενός κουμπιού,μπορείτε να καταγραψετε τη θέση σας,και μετα απλά να ακολουθητε τα οκτώ λεντακια,για να γυρεισετε στο σημείο που εισασταν.

Αυτο το είδος gadget κατασκοποιας,είναι πολλή ευκαλα στο να συνδεθείτε μέσω Bluetooth δεκτές,η συσκευη σας επιτρέπει να συνδεθείτε με διάφορα PDA και smartphones.Αφου εγκαταστησετε το software,θα έχετε τη δυνατότητα να δυνετε ότι γεωγραφικές συντεταγμενες στης φωτογραφειες σας.

Και εκτός απο ολα τα αλλα,μόνο με ένα πάτημα,ο δέκτης σας γίνεται συσκευη,οποία θα καταγράψει όλη τη διαδρομή σας.Αφου θα έχετε γράψει τα στοιχεία,συνδεστε το GPS δεκτη με το PC σας,και με την βοήθεια του software,θα δείτε όλη τη διαδρομή,ταχύτητα,υψόμετρο κτλ.
Διαστάσεις:70Χ28Χ20μμ.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Μοναδικό Gadget κατασκοποιας:σετ ασύρματη κάμερα σε ρολόι και DVR

Σε αυτο το απίστευτο σετ βρίσκονται δυο απο τα πιο-ποιοτικά Gadget κατασκοποιας:ασύρματη κάμερα σε ρολόι και ασύρματο DVR.Η κάμερα βρίσκεται σε ρολόι που δουλεύει,και με τίποτα δεν μπορούν να σας πάρουν χαμπάρι,ότι είναι κάτι άλλο...

Η μικρη κάμερα ,μέρος απο τα πολλα gadget κατασκοποιας,σας δίνει τη δυνατότητα να αλλαγής της συχνότητα που εκπέμπει σε ένα απο τα στάνταρ κανάλια:(Ch1-2.414GHz,Ch2-2.432GHz,Ch3-2.483GHz,Ch4-2.468GHz)
Έτος απο αυτο,έχει και μοναδικά χαρακτηριστικά:1/4CMOS σενσορα,2Lux.Εκπέμπει με μια αρκετά καλη ανάλυση-510Χ490 για PAL και 380Х296 για NTSC,ενω η ενσωμάτωμενη μπαταρία 130mAh της επιτρέπει μια ώρα αδιάκοπη λειτουργία.

Η άλλη συσκευη του σετ-το DVR,κάνει έγγραφη απο την ασύρματη κάμερα σε πραγματικό χρόνο.Εκτός απο αυτο,μπορείτε να το χρησιμποιησετε και σαν απλο audio player,όταν δεν κάνετε εγγραφές.Παίζει MP3/WMA/AMR/AAC/FLAC/APE.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν video player,εδώ υποστηρίζει RM/RMVB/AVI/FLV/MP4ASF/3GP/WAV/VOB/DAT/MPG.Η απλά μπορείτε να δείτε της φωτογραφειες σας σε JPG.Έχετε τη δυνατότητα να διαβεζετε και βιβλία σε ΤΧΤ φορματ.Απο το AV out που έχει,μπορείτε να βλέπετε της εγγραφές σας και σε άλλη οθόνη.

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Μικρο ακουστικό και πομπος,κρυμμένα σε στυλο-καταπληκτικό εργαλείο κατασκοπείας!

Για να είστε πραγματικός κατάσκοπος και να σας ζηλεύει ακόμα και ο Ντειμς Μποντ,θα πρέπει να εξοπλιστητε με τα κατάλληλα τεχνικά μέσα.Όπως αυτο το gadget κατασκοποιας-μικρο ακουστικό,το οποίο μπορει να πιάσει κάθε συνομιλία απο τηλέφωνα,αλλα με κρυμμένος πομπος μέσα σε απλό στυλο,έτσι το σήμα μεταξύ του ακουστικο και του τηλέφωνο αυξάνεται και εσείς ακούτε τα πάντα.

Στο δεκτή,που βρίσκετε στο στυλο έχει έχει ενσωμάτωμενo Bluetooth και ισχυρός πομπος,οποίος μεταδοιδοι το σήμα στο μικρο ακουστικό.Για να υπάρχει τέλειος ήχος,θα πρέπει να μην είναι πάντως,σε λιγότερο απο 30 πόντους.Η απόσταση μεταξύ του τηλέφωνο και του στυλου μπορει να είναι εώς 10 μέτρα.Ο στυλος έχει ενσωμάτωμενη μπαταρία,η οποία του παρέχει 2 ώρες λειτουργία,και 100 ώρες σε αναμονή.
Διαστάσεις:μάκρος-14.8εκ.και διάμετρο-1.7εκ.

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Κατασκοπευτικα Gadgets για τον καθένα: Πολυλειτουργικη ψηφιακή συσκευή εγγραφής ήχου

Ενα ειδος από τους πολλους θαυμάσιες gadgets κατάσκοπος είναι αυτό το μικρό σε μέγεθος αλλά με πάρα πολλές δυνατότητες Ψηφιακός εγγραφέας με κάρτα μνήμης 2GB, λεπτή σχεδίαση και φωτίζμενη ψηφιακή οθόνη, η οποία θα σας βοηθήσει να γραψετε οτιδήποτε που σας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Μην αφήνετε ολα στην τύχη και στην καλοσύνη των ανθρώπων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αυτό το είδος των gadgets κατάσκοπος και μείνετε ένα βήμα μπροστά απο τους αλλους.

Τι μπορεί να κάνει το audiorekorder:
εγγραφή με το πάτημα ενός κουμπιού.
φωνητική ενεργοποίηση της συσκευής.

Υπάρχουν τρεις τρόποι εγγραφής LP, SP και HP (LP είναι η χαμηλότερη ποιότητα με τη μορφή ACT, SP είναι η προεπιλεγμένη μορφή για τη φωνή aktovatsiya - WAV, στην καταγραφή λειτουργία HP με υψηλής ποιότητας MP3 format)
διαθέτει ραδιόφωνο FM με αυτόματη και χειροκίνητη ρυθμίση και την ικανότητα να αποθηκεύσετε το σταθμό.

ηχογράφησης με ενσωματωμένο μικρόφωνο.
ηχογράφηση με εξωτερικό μικρόφωνο.
εγγραφή από εξωτερικές πηγές ήχου.
Καταγραφή μια τηλεφωνική συνομιλία που περιλαμβάνεται στη συσκευασία του κιτ.
το χρησιμοποιήσετε ως MP3 player, όταν είστε σε ένα μακρύ ταξίδι. Μπορείτε να ακούσετε τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε μορφή MP3 και WMA μορφή.
Ακούστε τις ηχογραφήσεις που έχουν γίνει ήδη.
υποδοχή για ακουστικά.

χρησιμοποιηστε τη ως μνήμη flash, χωρίς την εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης για τα Windows ME/2K/XP/Vista.
Ένα πολυλειτουργικό gadget κατάσκοπος, ο οποίος έχει μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου 3,7 V, 180 mAh, και ένδειξη χαμηλής μπαταρίας.

Κατασκοπευτικο Gadgets : IP κάμερα

Ένα μεγάλο μέρος από τα πολλά gadgets κατάσκοπος είναι η IP βίντεο καμερα, η οποία διαθέτει ένα ενσωματωμένο "αισθητήρα CMOS, καθώς και δική του ενσωματωμένου διακομιστή web με τη δυνατότητα για τη μετάδοση βίντεο και ηχητικό σήμα μέσω LAN και wirless δίκτυα.

Αυτό το καταπληκτικό gadgets κατάσκοπος έχει τη δυνατότητα να ελεγχεται με απομακρυσμένη διαχείριση από την πλευρά του τηλεχειριστήριο οριζόντια και κάθετη μέσω web browser.

Το ενσωματωμένο υπέρυθρο LEDs επιτραπεί τη χρήση σε χαμηλο φωτισμό απο 0,5 Lux. Επιτρέπει τον ορισμό των χρηστών και των δικαιωμάτων τους.

Ανάλυση βίντεο 640x480. Η αμφίδρομη σύνδεση ήχου. Υποστηριζόμενα πρωτόκολλα: HTTP / TCP / IP / UDP / SMTP / DDNS / SNTP / DHCP / FTP. Δυνατότητα να περιληφθούν πρόσθετες συναγερμούς και ανιχνευτή κίνησης.

Κατασκοπευτικα Gadgets: XBM-12 ελικόπτερο

Μια καλη σειρά από τα πολλά gadgets κατάσκοπος είναι των τηλεκατευθυνόμενων ελικοπτέρων και αεροπλάνων. Αυτό το ελικόπτερο για παράδειγμα , XBM-12 ειναι με 3 διαχείρισης καναλιών και ολοκληρωμένο γυροσκόπιο.

Έχετε μεγάλη ευκαιρία να εγκαταστήσετε μια μινι καμερα στο σώμα της μηχανής του ελικοπτέρου και να γραψετε πολύ και ενδιαφέροντα πράγματα από τον αέρα. Οι βελτιωμένες δυνατότητες επιτρέπουν τον γυροσκόπιο για άμεση στροφή και καλύτερη σταθερότητα κατά τη διάρκεια της πτήσης. Βελτιώνει τον έλεγχο του ελικοπτερο και επιτρέπει τα ακροβατικά κατα τη πτιση από τους πιλότους που δεν είναι πολύ προχωρημένοι.

Λόγω του ότι οι έλικες αυτού του τύπου gadgets κατάσκοπος περιστρέφουνται με μεγάλη ταχύτητα και μπορεί να συνιστούν δυνητικό κίνδυνο της κακής χρήσης του προϊόντος. Προσέξτε πολύ στενά για τη δική σας ασφάλεια και την ασφάλεια των άλλων όταν χρησιμοποιείτε αυτό το ελικόπτερο.
χαρακτηριστικά:

Μπαταρία: 7.9v 1500mAh Li-Po μπαταρία
Χρόνος φόρτισης: 2 ώρες
Η διάρκεια πτήσης: περίπου 10 - 12 λεπτά
Έλεγχος: μια απόσταση περίπου 50 m
Μπαταρία για τηλεχειριστήριο: 8 x 1.5 V μπαταρίες ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται)
Διαστάσεις: 74 x 12 x 29,5 εκατοστά
Μέγεθος συσκευασίας: 78,5 x 15,5 x 34,5 cm
Χρώμα: Πράσινο

Κατασκοπευτικα Gadgets: Μια συσκευή για την αλλαγή φωνής

Αυτό είναι ένα απίστευτο είδος gadgets κατάσκοπος, καθώς μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλαζει τη φωνή σας με πολλούς τρόπους.

Τα κουμπιά σας επιτρέπουν να επιλέξετε από τους διαφορετικους τροπους λειτουργειας, χάρη στην οποία αυτό το είδος των gadgets κατάσκοπος μετατρέπει τις φωνες.

Με το ποτενσιόμετρο που βρεισκετε, πλάι της συσκευής μπορείτε να αλλάξετε την ένταση του ήχου. Αγγίξτε η κολλήσετε στο τηλέφωνο η μια πλευρά της συσκευής (η πλευρα με την στρογγυλη κολλα) και μιλήστε με την άλλη πλευρά.

Λειτουργεί με μπαταρία 9V, δεν περιλαμβάνεται στο κιτ.

Κατασκοπευτικα Gadgets για τον καθένα: καμερα με ανιχνευτή κίνησης έναν επιτραπέζιο ρολόι

Αυτό είναι ένα μεγάλο μέρος απο τους ειδους gadgets κατάσκοπος που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε καλο βίντεο. Και αυτά τα βίντεο μπορουν να σας βοηθήσουν να αποκαλύψετε καπια ιντριγα ή καπια υπόθεση. Ή ακόμα και άδικη μεταχείριση ή συνομιλία.Αυτο το επιτραπέζιο ρολόι μοιάζει με ένα συνηθισμένο ρολόι. Αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο μεσα του.

Κάτι κρυφό. Αυτό είναι ενα είδος των gadget κατάσκοπος. Με κάμερα. Επιπλέον, είναι και κομψό και θα ταιριάζει σε οποιοδήποτε περιβάλλον.Οι εγγραφές που πραγματοποίουνται με αυτήν τη καμερα ειναι 640x480 και 30 fps.Με το συστημα ενεργοποίηση στη κίνηση, μπορείτε να εγγράψετε μόνο όταν είναι απαραίτητο, όταν γυρω απο τη κάμερα υπαρχει κινηση.

Η ενσωματωμένη μπαταρία με χωρητικότητα από 195 mAh 3.7V τάση και δίνει περίπου 2 ώρες συνεχούς χρήσης της κάμερας. Διαστάσεις 48h45h15 mm. Η καταγραφή γίνεται με την κάρτα micro SD (δεν περιλαμβάνεται.)

Για να μην υπαρχουν κρυφα πραγματα , η χρήση αυτού του τύπου των gadgets κατάσκοπος – οι κρυφές κάμερες ειναι για να έχετε μια πραγματικη εγγραφή που θα ελέγχει στην πραγματικότητα η στάση ενός προσώπου προς το μέρος σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Κατασκόπων Gadgets για το μικρό μας θησαυρό: μια κινούμενη κάμερα Ενδοεπικοινωνία

Ένα από τα πολλά χρήσιμα και πολυλειτουργικό Gadgets κατασκοπείας, η οποία θα τεθεί σε χρήση, και ποτέ δεν θα λύπηθειτε ότι την πήρατε:μια ενδοεπικοινωνία για μωρο με κινητή κάμερα και τηλεχειριστήριο.

Η ενσωματωμένη κάμερα στην ενδοεπικοινωνία μωρού σας δίνει την εικόνα το, τι κανει το μωρό σας στο κρεβατακι του, αλλά και τι συμβαίνει στο δωμάτιο στο οποίο βρίσκεται. Έτσι, εάν είστε αναγκασμένοι να προσλαμβάνετε μια νταντά και πρέπει να επιστρέψετε γρήγορα στη δουλεια, θα ξερετε πάντα το τι συμβαίνει εκεί.

Τα απίστευτα κατασκοπευτικα gadgets , όπως η κάμερα και η οθόνη της, θα σας δώσει πλήρη πληροφόρηση. Μπορείτε να πάρετε το δέκτη στη δουλεια σας. Επιπλέον, η κάμερα μπορείτε να την τοποθετησετε σε μια θέση που το παιδί να μην μπορει να την φτάσει, ούτε η γυναίκα που είχε προσληφθεί να τον φυλαει.

Έτσι ασφαλίζεστε απο τις προηγμένης τεχνολογίας baby-sitters που μπορούν να αποφασίσουν να σταματήσουν τη καμερα "χωρίς να το θελουν" και έτσι να μην καταλαβετε τι συμβαίνει. Υπάρχει, επίσης, τηλεχειριστηριο,με τον οποίο, μπορειτε να μετακινηθειτε την καμερα στο αλλο δωμάτιο απο δεξιά και αριστερά για να καλύψετε κάθε επιθυμητή γωνια. Αυτές οι συσκευές κατάσκοπος είναι σε θέση να περιστρέφονται αριστερά, δεξιά - 270 βαθμούς και πάνω, κάτω και 120 βαθμούς.

Χάρη στη μοναδική υπέρυθρα LED , μπορείτε να παρακολουθήσετε με αυτό το μοναδικό gadget κατάσκοπος, ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι και το σκοτάδι εύρος είναι σε απόσταση 5 μέτρων. Η κάμερα μπορεί να μεταδίδει σε οποιαδήποτε από τις τυπικές καναλιών CH1 - 2.414GHz, CH2 - 2.432GHz, CH3 - 2.450GHz και η εναλλαγή γινεται με ένα διακόπτη στο πίσω μέρος του θαλάμου.

Για να είστε εντελώς χαλαροί, οταν κάνετε κάτι στο άλλο το δωμάτιο, συνδέστε το δέκτη με την ενδοεπικοινωνία-μωρου για να δειτε τι θα συμβεί ή απλά συνδέστε το στην τηλεόραση για την καλύτερη παρακολούθηση. Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με προσαρμογέα 9 βολτ. Ο δέκτης μπορεί να λειτουργήσει με τέσσερις αλκαλικές μπαταρίες AAA 1,5 V (δεν περιλαμβάνεται) ή περιλαμβάνεται επίσης τον προσαρμογέα. Αν δεν θελετε να ενοχλειτε τους ανθρώπους γύρω σας μπορειτε να χρησιμοποιήσετε τα ακουστικά που περιλαμβανουνται στη συσκευασια.

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Ενδοεπικοινωνία-σκυλος

Για να παρακολουθήσετε το παιδί σας ακόμα και όταν κοιμαται, μπορεί να χρειαστεί να αποκτήσετε ένα από τα πολλά Gadgets κατασκοπείας - δηλαδή ενδοεπικοινωνία-σκυλος-.

Σ Αυτή η συσκευή, εκτός από το ότι σας επιτρέπει να ακούτε τι συμβαίνει, σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο.

Επιπλέον, η κάμερα είναι κρυμμένη σε άνετα βελούδινα σκυλί που είναι ο τέλειος κατάσκοπος για την νταντά που προσέλαβατε αυτό το μήνα. Έτσι, μπορείτε να δοκιμάσετε αν μπορειτε να την εχετε εμπιστοσύνη και αν τα πάει καλά με το παιδί και , και αν τον ενοχλεί.

Η ασύρματη κάμερα που κρύβεται σε αυτό το είδος των Gadgets κατασκοπείας εκπέμπουν σε ένα από τα παρακάτω κανάλια CH1 - 2.414GHz, CH2 - 2.432GHz, CH3 - 2.450GHz, CH4 - 2.468GHz, το κανάλι είναι σταθερό και δεν μπορεί να αλλάξει. Το σήμα που μεταδίδεται από την κάμερα μπορεί να παρακολουθείται σε 1,8 ιντσών οθόνη ή να συνδεσετε του δέκτη στην τηλεόρασή σας με το συμπεριλαμβανόμενο καλώδιο.

Η κάμερα τροφοδοτείται με 9 V ανταπτορα. Ο δέκτης είναι εξοπλισμένο με επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου.

Gadgets κατασκόπων: Keylogger - PS2

Το Keylogerat είναι μια μικρή συσκευή που συνδέεται σε μια θύρα USB, και η λειτουργία των οποίων είναι να καταγράψει με ακρίβεια ποια πλήκτρα έχουν πατηθεί.

Αυτό το είδος των Gadgets κατασκοπείας είναι πολύ χρήσιμο όταν θέλετε να καταλαβετε με ποιος και τι γραφει ο φίλος σας ή αν θέλετε να σπάσει τον κωδικό πρόσβασης κάποιου.

Η μικρή συσκευή υποστηρίζει όλα τα γνωστά λειτουργικά συστήματα, όπως έχει ενσωματωμένη χωρητικότητα μνήμης, το οποίο είναι χωρητικότητας 2 MBκαι σε σειρά από πλήκτρα αυτο κάνει εγγραφη συνολικά πάνω από 500.000 πλήκτρα.

Οι εξυπνες Gadgets κατασκοπείας δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε πρόσθετο λογισμικό.Η πρόσβαση και η διαχείριση της συσκευής γίνεται με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, όπως το WordPad, notepad, κ.λπ.

Gadgets κατασκοπείας: φορητός σαρωτής για μια μυστική αποστολή

Μερικά από τα πολλά gadgets κατασκοπείας είναι ένα φορητό σαρωτής,που μπορείτε πάντα να μεταφέρετε μαζί σας. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να καταγράψετε ό, τι χρειάζεστε και δεν μπορείτε να πάρετε στο φωτοαντιγραφικό μηχάνημα αυτή τη στιγμή - έγγραφα, φωτογραφίες, περιοδικά και κάθε άλλο έντυπο διαφημιστικό υλικό και να τα αποθηκεύσετε σε μια κάρτα micro SD.

Αυτό το είδος των gadgets κατασκοπείας είναι πολύ άνετες και έχουν την οθόνη που δείχνει σαφες τον τρόπο που λειτουργεί. Μπορείτε να σαρώσετε το χρώμα μαύρο και άσπρο και με αναλυση των 300 ή 600 DPI.

Επιπλέον, υπάρχει μια ένδειξη για την επιτυχία της σάρωσης ή σάρωσης λάθος. Κάθε σαρωμένο έγγραφο αποθηκεύεται σε μορφή JPEG σε μία κάρτα micro SD (δεν περιλαμβάνεται), με μέγιστη χωρητικότητα από 32GB.

Με το κουμπι FORMAT μπορείτε γρήγορα και εύκολα να διαμορφώσετε την κάρτα χωρίς να την τοποθετήσετε στον υπολογιστή. Λειτουργεί με δύο μπαταρίες AA 1.5V.

Βαφη μαλλιων, έξυπνα κρύβονται οι γενειάδες και τα μουστάκια μας - μερικά από τα πολλά gadgets κατασκοπείας

Εκτός από τα πολλά και διάφορα ηλεκτρονικά gadgets κατασκοπείας σε πολλά καταστήματα μπορείτε να βρείτε πολους τροπους για να συγκαλύψετε και να αλλάξετε την εμφάνισή σας. Και αυτα ειναι επίσης κατασκοπείας gadgets.

Οπως για παραδειγμα ένα επαγγελματικό χρώμα μαλλιών, που θα καλύπτει μόνο τα μαλλιά σας με ένα διαφορετικό χρώμα - άσπρο, γκρι, καφέ ή μαύρο, αλλά δεν το αλλάξετε μόνιμα. Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας θα είστε σε θέση να την πλύνετε με ζεστό νερό και σαμπουάν.

Άλλα gadgets κατασκοπείας είναι τα ψευδείς μουστάκια και τα γένια, τα οποία είναι κατασκευασμένα από πολύ αληθινά μαλλιά. Μαζί τους το μισό πρόσωπο σας δεν φενεται και έτσι δύσκολα θα σας αναγνωρίσουν. Για να τις βαλετε θα χρειαστείτε ένα ειδικό διάλυμα που θα κολλησει τα μαλλιά στο πρόσωπο χωρίς να προκαλεί κνησμό ή αλλεργίες, αλλά και ενα διαλυμα για να ξεκολησει απο το πρόσωπο το μουστάκι και τη γενειάδα.

Τι κάνουν οι διάφορες συσκευές κατασκοπείας?

Οταν πρόκειται για μια τεχνικη, όπως τα gadgets κατασκοπείας, οι περισσότεροι από εσάς ίσως σκεφτουντε οτι ειναι μια συσκευή, η οποία είναι εξωφρενικά ακριβη και όχι με καλή ποιότητα. Αυτό μπορεί να ισχύει μόνο μία φορά, όταν η αναδυόμενη αυτή βιομηχανία, αλλά σήμερα μπορεί να καυχηθεί ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτά τα μίνι συσκευές είναι τόσο ισχυρό όσο μεγαλύτερη ομολόγους τους.

Ίσως να ηταν καποτε ετσι, Όταν η βιομηχανία ηταν σε εξελιξη, αλλα σήμερα, όμως, μπορουμε να ειμαστε περηφανει ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτες τις μίνι συσκευές είναι τόσο ισχυρες όσο και οι μεγαλύτεροι ομολόγους τους. Καταγραφουν και φωτογραφιζουν σε ποιότητα HD, το οποίο ανταγωνίζεται καλά με τους άλλους. Αλλά πως μπορούν αυτές οι συσκευές να χρησιμοποιηθούν, αφου είναι τόσο μικρες και είναι πιθανόν να τα χάσουμε? Κατ 'αρχάς, δεν λένε τυχαία gadgets κατασκοπείας. Επειδη ειναι μικρες μπορουν να χρησιμοποιηθουν για καταγραφή και βιντεο ενός ατόμου εν αγνοία του. Πρόκειται για τις περιπτωσεις όπου θέλετε να μάθετε κάτι σημαντικό για εσάς,για παραδειγμα με ποιον κοιμάται ο ανταρας σας, αν η συνάδελφος σας από το επόμενο γραφείο δεν κανει ίντριγκες με τους συναδέλφους, εάν τα παιδιά σας γραφουν τα μαθηματα τους στο σπίτι κατά την απουσία σας, τι κανει η ντανα με το μωρό σας και πολλές άλλες παρόμοιες δραστηριότητες. Σε γενικές γραμμές, αυτές οι συσκευές είναι πολύ διαφορετικές. Έτσι, εάν θέλετε να αγοράσετε θα πρέπει πρώτα να εξερευνήσετε καλύτερα τα διάφορα καταστήματα, πιστεψτε ότι έχει ήδη στο διαδίκτυο και είναι επίσης διαθέσιμα.

Πρόκειται για Φορητες, ηλεκτρονικές συσκευές που επαναφορτιζουν και στη συνέχεια μπορείτε να τα χρησιμοποιησετε χωρίς να χρειάζεται να είναι συνεχώς συνδεδεμένα στο ηλεκτρικό δίκτυο.

Μεταξύ των πιο δημοφιλή gadget κατασκοπείας που θα αγορασθούν: ασύρματη καμερα κατασκόπων, βιντεοκάμερα, στυλό κάμερα, φορητό εκτυπωτή με μέγεθος GSM, Γυαλιά ηλίου με ενσωματωμένη κάμερα, Κιάλια κάμερας, στυλόυς με ανιχνευτές για εξοπλισμό κατασκόπων, GPS συσκευές εντοπισμού, ρολόι και φορητό ραδιοτηλέφωνο σε ένα, multi-Ηλεκτροσοκ και αλλα παρόμοια.

Οι περισσότερες από τις ανωτέρες συσκευές, κανουν εγγραφή βίντεο και τραβανε φωτογραφίες, η εντοπισμού GPS παρακολουθεί, τον ανθρωπο στο οποίο τοποθετείται, και το ηλεκτροσόκ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προστασία σας όταν χρειάζεται να γυρισετε στο σπίτι μόνη και στα σκοτεινα.

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Πώς να φτιάξετε μονοι σας συσκευές κατασκοπείας?

Αν θέλετε να κάνετε κάτι ενδιαφέρον για το παιδί σας και κατι ασυνήθιστο, ή εσεις χρειαζεστε κάποιες ειδικες συσκευές, αλλά δεν έχουν επιπλέον χρήματα,μπορειτε να κάνετε μονοι σας «σπίτικα» gadget. Πώς; Είναι εύκολο και πολύ αποτελεσματικό. Ας δούμε ποιες είναι οι συσκευές κατασκοπείας και στο σπίτι.

Κιτ Δακτυλικών αποτυπωμάτων 

Κάθε κατάσκοπος εχει ανάγκη αυτού του κιτ. Ό, τι χρειάζεστε να κάνετε για ένα απλό σύνολο των Δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι λίγο χρώματιστη κιμωλία, καλαμποκάλευρο, ταινία, μακιγιάζ ή σκιές. Στη συνέχεια,τριψτε κιμωλία και το αναμειγνύετε με το μείγμα με ίσα μέρη από το καλαμποκάλευρο. Στη συνέχεια, το μόνο που χρειάζεται ειναι να ρίξετε λίγο από το μείγμα πάνω από στην υποτιθέμενη θέση όπου υπάρχουν Δακτυλικών αποτυπωμάτων και να βαλετε το μείγμα απαλά με μια βούρτσα. Η σκόνη από την κιμωλία και το άμυλο θα κολησουν στον τόπο όπου το αποτύπωμα οφείλεται σε φυσικό λάδι που έχει το δέρμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να τραβήξετε το αποτυπωμά όταν κολλήσετε ένα κομμάτι της ταινίας στην κορυφή.

Γυαλιά καθρέφτες

Ένας κατάσκοπος πρέπει παντα να προσέχει την πλάτη του. Αυτό σημαίνει να γνωρίζει ποιος τον ακολουθει, ποιος τον παρακολουθει και αλλα. Αλλά δεν μπορείτε απλά να γυρίσετε πισω και να κοιτάξετε, πρέπει να είναι μυστικό, για να μην καταλάβει αυτός που σας ακολουθει ότι τον έχετε ανακαλύψει.Επομένως μπορείτε να κάνετε γυαλιά καθρέφτες.
Τι χρειάζεστε? Απλά χρειαζεστε γυαλιά ηλίου, κόλλα, όπως η κολλα Καπτσιτσα» και ένα μικρό καθρέφτη. Ο καθρέφτης πρέπει να είναι μικρότερη από το καθρεπτη γυαλιων. Η εφαρμογή είναι πολύ απλή. Απλά βάλτε λίγη κόλλα στο πίσω μέρος του καθρέφτη και κολλήστε στο εσωτερικό γυαλί, και κοιταζετε να βρίσκεται στο σωστό μέρος.

Αόρατη μελάνη

Οι κατάσκοποι έχουν να γράψουν μυστικά μηνύματα. Αλλά δεν θα πρέπει κανεις να τα βρει.Για αυτο και, είναι μυστικά. Εδώ είναι δύο αποτελεσματικές συνταγές που μπορειτε να κάνετε μια αόρατη μελάνι, ως μέρος από τις σποτικες σας συσκευές κατασκοπείας. Το πρώτο είναι με χυμό λεμονιού. Μπορεί να μην πιστεύετε, αλλά μπορεί να γράψετε κάτι μυστικό, μετα μπορείτε να το διαβάσετε, αλλά εάν ξέρετε πώς. Χρησιμοποιήστε ένα μικρό πινέλο για να γράψετε ότι, θέλετε σε χαρτί. Στη συνέχεια, για να το διαβάσετε πρεπει να κρατησετε τη κολλα κατω απο το φως - μια λάμπα ή ενα κερί. Αλλά η λάμπα θα κάνει σπουδαία δουλειά.

Σημειώστε ότι λάμπες φθορισμού δεν κάνουν δουλειά. Αν έχετε ακριβως τετοια στο σπίτι σας, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστολάκι για τα μαλλιά η να ζεστανετε τη κολλα στο φούρνο, αλλά στο χαμηλότερο επίπεδο. Ένας άλλος τρόπος για να αποκτήσετε το αόρατο μελάνι είναι το ξύδι. Και πάλι, το βαζετε, όπως το λεμόνι, αλλά αυτή τη φωρα η θερμότητα δεν θα βοηθήσει να διαβασετε αυτα που γραφει. Θα πρέπει να κάνετε τον χημικό, επειδη θα έχετε χημικές αντιδράσεις. Για το σκοπό αυτό, πάρτε λίγο παντζάρι και το βράζετε σε λίγο νερό. Στη συνέχεια, το νερό από τα παντζάρια, το οποίο γίνεται κόκκινο με μια βούρτσα βαζετε στο φύλλο του χαρτιού και της γραφής εμφανίζεται με κόκκινο χρώμα.

Τι σημαίνει η φράση "συσκευες Gadgets?

Διαβάζοντας τη φράση αρχικά σκεφτηκα κάτι πολύ διαφορετικό από τις συσκευές για τις οποίες όλοι γνωρίζουμε. Όμως, αποδείχθηκε ότι συσκευές κατασκοπείας ειναι αυτές οι μικρές ή μεσαίου μεγέθους συσκευές που χρησιμοποιούνται για παρακολούθηση καπιον , υποκλοπή ή εντοπιση. Αυτές είναι οι κρυφές κάμερες που είναι ενσωματωμένες σε μια ποικιλία από αντικείμενα - στυλό, καπέλα, γυαλιά, καρφίτσες γραβάτα, λάμπες, το ποντίκι του υπολογιστή, κάμερα υπολογιστή και πολλά άλλα.Στη πρακτική η ανθρώπινη φαντασία δεν γνωρίζει όρια, και όμως όταν πρέπει κάτι να παρακολουθησει, γινεται πιο δημιουργική.

Προς την συσκευές κατάσκοπος μπορούν να προσδιοριστούν και τα μικρόφωνα ή τις συσκευές καταγραφής που είναι επίσης πολύ μικρες και μπορουν να συνδεθουν για μια μπλουζα,για το πέτο του σακακιού,για ένα καπέλο, ένα πορτοφόλι, κλπ. Συν είναι το μικρό τους μέγεθός, έτσι ώστε να μπορουν να κρύφτουν σχεδόν οπουδήποτε, ειδικά εάν είναι μεταμφιεσμένος με μορφή καθημερινό αντικείμενο.Γιατι μπορεί να χρησιμοποιησουμε τις συσκευές κατάσκοπος? Η χρήση τους είναι ευρέως φάσματος - τόσο για την υποστήριξη των επιθεωρητών της αστυνομίας, και επεισης να βοηθήσουν σε μια θυμωμένη γυναίκα, συζυγος-κερατάς ή ακόμα για παρακολουθησει το παιδί. Για τον καθένα ανάλογα με τις ανάγκες.

Δεν υπαρχει καμια απαγόρευση για κατοχή τέτοιων συσκευών, όπως τα όπλα, για παράδειγμα, έτσι ώστε ο καθένας θα μπορούσε να αγοράσει οποιαδήποτε gadget κατάσκοπος απο ηλεκτρονικό κατάστημα. Ωστόσο, οι τιμές ξεκινούν από 80 με 90 λεβα πάνω, έτσι ώστε πρεπει να έχετε πραγματικά μια επείγουσα ανάγκη για το προϊόν ή να είστε πλούσιοι κληρονόμοι. Λοιπόν, γενικά αυτη ειναι η εξηγειση στο θέμα:

Τι ειναι συσκευές κατάσκοπος - μικρό υψηλής τεχνολογίας συσκευές εντοπισμού, οι οποίες φαίνεται να έχουν προέλθει από ταινία του James Bond, αλλά μπορεί να κατέχει και να εργαστεί μαζί τους εύκολα, κάθε νοικοκυρά. Και ο προγραμματιστης, και το παιδί και τη νταντα, και η γιαγια, κλπ. Έτσι, αν χρειάζεστε βοήθεια στην έρευνα, δεν χρειάζεται να πληρώσετε τρελά λεφτά για ιδιωτική ντετέκτιβ -η μίνι κάμερα με μια καρφίτσα στη γραβάτα θα κάνει την ίδια δουλειά.

Η επανασταση στην παρακολούθηση - συσκευές κατάσκοπος

Ακόμη και σε μια μικρή χώρα σαν τη δική μας, οι άνθρωποι άρχισαν να λάβουν δρακόντεια μέτρα όσον αφορά την εγκληματικότητα -οι εγκληματίες έχουν γίνειθρασείς και δεν εχουν πλέον τι να φοβηθουν. Εκτός ίσως απο την φυλακή αλλα ότι αναφέρεται στα ,, μικρά ψάρια,, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Ωστόσο, αν και μερικές φορές το σύστημά μας δεν είναι καλη, τότε τα μέτρα ασφαλείας δινουν καλά αποτελέσματα, συνεχώς πολλαπλασιάζοντας τις περιπτώσεις των κατασχεθέντων εγκληματικών ομάδων, κάποιοι εκ των οποίων έχουν ήδη καταδικαστεί . Και υπάρχουν πολλές ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας που προστατεύουν τους πελάτες τους με αποτελεσματικό τρόπο.

Επομένως, ένα καλά οργανωμένο σύστημα των απρόβλεπτων εργαλείων για την παρακολούθηση μιας συγκεκριμένης περιοχής, και εγγραφή βίντεο και ήχου, θα κάνει σπουδαία δουλειά. Τουλάχιστον θα έχετε μια απόδειξη για το ποιος ήταν ο άνθρωπος που σας επιτέθηκε,που είχε μπει στην ιδιοκτησία σας και σας έκλεψε κάτι που ανήκει σε σας. Επομένως μπορείτε να δείτε στο διαδίκτυο τι επιλογές έχετε. Λόγω την εξέλιξη, κυριολεκτικά έτη φωτός, στη τεχνική,μπορείτε τώρα να βρείτε εκπληκτικες συσκευές κατάσκοπος που μπορούν με επιτυχία να χρησιμοποιηθεί για να φύλαξουν το σπίτι,το γραφείο,το κατάστημα,το εστιατόριο σας. Το μεγαλύτερο μερίδιο την κατασκόπικη και την ασφαλειστικη βιομηχανία έχουν οι κρυφές κάμερες.

Τώρα μπορείτε να βρειτε οποιοδήποτε είδος, μέγεθος, και συνεχώς αυξανόμενη λειτουργικότητα σε βάρος του μεγέθους. Υπάρχουν κάμερες με κανονικο μεγέθος, τα οποία χρησιμοποιούνται για παρακολούθηση ενός αντικειμένου και λειτουργουν ως έλεγχο για των εργαζομένων και / για τους πελάτες, υπάρχουν εκείνοι που έχουν το μέγεθος ενός κεφαλιού καρφίτσας, αλλά με πολυ καλη ποιότητα εικόνας και ήχου . Ακόμα και οι περισσότεροι από αυτούς, κάποιες πραγματικές βελτιώσεις, που καταγράφονται ποιότητα εικόνας και κρυστάλλινο, ισχυρό ήχο. Φυσικά, αυτά τα gadgets κατάσκοπος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς, όπως η κατασκοπεία φίλο, τη φίλη, το παιδί ή άλλο πρόσωπο.

Ένα άλλο ειδος κατασκοπευτικο gadget είναι το λογισμικου εντοπισμού, που κάνει το δικο σας GSM- μια συσκευη υποκλοπής. Για να μην αναφέρουμε ότι υπάρχουν ακόμα είδη συσκευές κατάσκοπος είναι γνωστες ως "σκαθαρια" απο τα παλιά χρόνια, οι οποίες τοποθετούνται στο ακουστικό του σταθερου τηλέφωνου. Υπάρχουν σιγαστηρες που δεν επιτρέπουν στο κατασκοπευτικό λογισμικό να επηρεάσει το τηλέφωνό σας σε μια οριζμενη ακτίνα. Και προσφέρουνται σε διάφορες μορφές - κουτί τσιγάρων, walkman ή MP3 player κλπ..

Σε γενικές γραμμές, οσο πιο η ανθρώπινη κοινωνία εξελίσσεται, τόσο πιο τα ανθρώπινα πάθη αποκτούν χαμηλες και ποινικές σκέψεις, που απαιτουν ανάγκη απο κάποιο είδος προστασίας. Για αυτο δεν είναι ούτε περιτο, ούτε πολύ ακριβό, οταν έχετε κάτι πολύτιμο ή απλά θέλετε να κανετε μια μικρή έρευνα, μην διστάσετε να αποκτήσετε ένα ή περισσότερα από τις συσκευές κατάσκοπος.

Τα κατασκοπευτικα gadgets στο μανίκι του κ. Μποντ

Ποιος δεν έχει ακούσει για την καταπληκτικη πρωσοπικοτητα του μεγαλου πράκτορα 007 και τα επιτεύγματά του? Ποιος δεν γνωρίζει την περίφημη φράση,οπου μίλαει με μια βαθιά φωνή - Το όνομά μου είναι Μποντ, Τζέιμς Μποντ? James Bond ή γνωστος ως πράκτορα 007 είναι ήρωας του μυθιστορήματος και αργότερα επικαλυμμένα με λεπτό υμένιο έκδοση, στην οποία είναι μυστικός πράκτορας των βρετανικών ειδικών υπηρεσιών.

Ο δημιουργός σε αυτη τη καταπληκτική εικόνα ειναι ο αγγλος συγγραφέας Ίαν Φλέμινγκ, οποίος δημοσίευσε το πρώτο του μυθιστόρημα για υπερ-κατάσκοπος στο 1953.Οι ταινίες του James Bond έχουν γίνει σχεδόν σαν ένα μακρύ περιπετειώδες μυθιστόρημα με τα χρόνια της ύπαρξής της - το "χρυσο δάκτυλο", ο"κατάσκοπος που με αγάπησε», «το χρυσό ματι", "θα εχει πάντα αύριο" και πολλά άλλα.

Η αρχή το έπος τοποθετήθηκε το 1962 και η τελευταία ταινία κυκλοφόρησε στο πρόσφατο 2008. Quantum of Solace »αναμένεται ακόμη και μια άλλη σειρά στη σειρά το επόμενο έτος. Στα χρόνια το 1962, και μέχρι τώρα, οι ηθοποιοί που έπαιξαν τον τολμηρό μυστικό πράκτορα / κατα τη γνωμη τους δημιουργούς και τους διευθυντές / εραστής, εξακολουθούν να είναι ψιλες, μυστηριώδες και όμορφες άνδρες που έχουν αποθηκεύσει όλα αυτά τα χρόνια, ημι-σκοτάδι του, ημι-τίμια φύση. Έξι ηθοποιοί έχουν παίξει του James Bond - ο Sean Connery, ο Giorg Leyzanbi, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan και τον Daniel Craig.

Και καθώς τα χρόνια έχουν αλλάξει προσωπικότητες του ηρωα,ετσι εχουν εξελιχθεί τα όπλα και τις ειδικές συσκευές που χρησιμοποιούν οι πράκτορες για να λύνουν την υπόθεσης και να μπενουν οπουδήποτε.Τα κατασκοπευτικα Gadgets είναι το πρώτο πράγμα που αλλάζει και μπορουμε να πουμε ότι αυτά είναι τα πράγματα για τα οποία κάθε αγόρι βλέπει τις ταινίες του James Bond. Πιθανόν πολλοί άνθρωποι έχουν αναρωτηθεί γιατί δεν είναι δυνατόν να δημιουργήσουν τέτοιες μικροσυσκευές στην πραγματική ζωή που θα βοηθήσουν τόσο πολύ στην καταπολέμηση του εγκλήματος. Νομίζω ότι η ερώτηση αυτη είναι περιττή.

Με την πρόοδο της τεχνολογίας σε διαφορες περιοχές,η εξέλιξη επηρεάστηκε, και όλες τις συσκευές παρακολούθησης και κατάσκοπευτικα gadgest. Με τη βοήθειά τους, όπως ακριβώς και στις ταινίες του James Bond, το έγκλημα μπορεί να ελέγχεται. Τώρα μπορείτε να βρείτε τέτοιες συσκευές, οπως κρυφές κάμερες, ενσωματωμένα σε αντικείμενα, μίνι recorders, που είναι το μέγεθος ενός μανικετόκουμπα, μια συσκευή για την παρακολούθηση των αυτοκινήτων και άλλα. Κάποια απο αυτα σας ψαρονουν έτσι ώστε ακόμη και αν δεν εχετε πραγματική ανάγκη, θέλετε να τα εχετε. Εάν έχετε αρκετα πολύτιμα πράγματα στο σπίτι σας, όπως εξοπλισμός, κοσμήματα και κάποια χρήματα, μια τέτοια μίνι κάμερα κρυμμένη σε ένα μέρος που δεν μπορεί να το δει κανεις με απλο μάτι, αλλά μπορει να καταγραψει ολόκληρη την περίμετρο, είναι πολύ χρήσιμη που θα βοηθήσει στη σύλληψη έναν πιθανό κλέφτη.

Ωστόσο, οι κλοπές έχουν αυξηθεί πολύ τωρα τελευταια, ιδιαίτερα σε αυτούς τους καιρούς της σοβαρής οικονομικής κρίσης. Λόγω της ικανότητάς της να καταγράφουν τα πάντα τι συμβαίνει στο σπίτι και να κρατανε αρχεία για μεγάλο χρονικό διάστημα σε συσκευές εγγραφής βίντεο, αυτές οι καμερες είναι ιδανικές για την ίδρυση στοιχεία σε βάρος ενός άνδρα ο οποίος ήρθε στο σπίτι σας και έκλεψε δικα σας πράγματα.

Λόγω του μεγέθους τις,η μίνι κάμερα δεν μπορουσε να την δει ο κλεφτης , οποίος ανενόχλητος έτρεξε μέσα από όλα τα ντουλάπια σας και εφυγε με γεματες τσέπες. Για να μην αναφέρουμε ότι μπορείτε να πιασετε κάποιος συνγενης που έκλεψε κάποια περιουσία, ειδικά αν έχετε ασφάλεια κλοπής για να πάρει τα χρήματα ασφαλιστική. Έτσι, αυτά είναι βασικά τα πράγματα που ο James Bond, και εσεις σήμερα μπορείτε να βγαλετε από το μανίκι σας. Μόνο πιο προσεκτικα με τη χρήση τους, για να μην γράψετε κάτι που θα σας οδηγισει για σύζυγό-δολοφονία, ή τουλάχιστον προσωπική εκδίκηση.